tag:blogger.com,1999:blog-4300949441561154665.post7534790374671051174..comments2024-03-02T21:08:09.231+01:00Comments on Legjobb receptjeim - avagy az étkezés összetartja a családot: CSALAMÁDÉ nyersen elrakva télére (hőkezelés nélkül)Vicuskahttp://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4300949441561154665.post-38350721750716546812019-08-01T22:26:29.136+02:002019-08-01T22:26:29.136+02:00Ha a receptben leírtak szerint lett készítve, nem ...Ha a receptben leírtak szerint lett készítve, nem szabad bebarnulnia. Télére veszít üde zöld színéből, de nem barnul. Ecet nem maradt ki?Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4300949441561154665.post-68912046707204770602018-08-24T15:18:01.315+02:002018-08-24T15:18:01.315+02:00Minek barnul be nekem a bánka feléi...Minek barnul be nekem a bánka feléig????Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01029655432659547370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4300949441561154665.post-86126389267315121202018-08-24T15:16:53.864+02:002018-08-24T15:16:53.864+02:00Nekem minek barnul be?????Nekem minek barnul be?????Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01029655432659547370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4300949441561154665.post-3456336235369864622014-08-24T16:53:15.052+02:002014-08-24T16:53:15.052+02:00Frissen is jó, sőt eláll néhány napig a hűtőben és...Frissen is jó, sőt eláll néhány napig a hűtőben és közben összeérik az íze a zöldségeknek. Ildikóm, remélem Nektek is ízlett :)Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4300949441561154665.post-51390489207621657812014-08-24T16:42:32.795+02:002014-08-24T16:42:32.795+02:00Felizgattál ezzel a recepttel! Évek óta nem teszek...Felizgattál ezzel a recepttel! Évek óta nem teszek el csalamádét, mert mindig bebarnul és gusztustalan. Allergizálok azokra a szerekre, melyek használatával üde színe marad! Most úgy döntöttem, hogy szerintem ezt mi megesszük gyorsan!:))) Köszönöm szépen!Tiffanyldahttps://www.blogger.com/profile/01592591163731914782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4300949441561154665.post-28066851321075314092014-08-23T14:19:37.569+02:002014-08-23T14:19:37.569+02:00Nem fogsz csalódni :) Finom, ropogós, vitamindús z...Nem fogsz csalódni :) Finom, ropogós, vitamindús zöldségek!Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4300949441561154665.post-90275178137259486682014-08-23T14:05:54.976+02:002014-08-23T14:05:54.976+02:00A receptet olvasva pont a szalicilre akartam rákér...A receptet olvasva pont a szalicilre akartam rákérdezni, aztán megláttam a megjegyzéseket. Engem meggyőztél, Vicuska, fogok készíteni egy adaggal, nagyon guszta! :)Hankkahttps://www.blogger.com/profile/15627435788076660490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4300949441561154665.post-78087014030569477572011-08-30T18:24:06.532+02:002011-08-30T18:24:06.532+02:00Az én környezetemben is mindenki használta. Szebb ...Az én környezetemben is mindenki használta. Szebb kort értek meg azok az emberek, mint mi fogunk, és ennek sajnos nem a szalicil az oka... De erre most és itt nem térnék ki. A szalicil, tudtad?, a fűzfa kérgében található nagy mennyiségben, 2 gyógyszert is ismerek, aminek az alapját képezi, tehát vitatható, mennyire ártalmas. Ha kialakult gyomorfekélye van valakinek, akkor kerülni kell, de olyankor fűszereset, zsírosat sem ehet az ember, amit ugye egészségesen fogyaszthat. Végül is az a mennyiség, ami belekerül egy nagy tálnyi zöldségbe, abból mennyi jut egy ebédhez- savanyúságként?! De nem rábeszélni akarlak természetesen, csak hangosan gondolkodtam :)Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4300949441561154665.post-55247242184113922542011-08-30T18:11:49.340+02:002011-08-30T18:11:49.340+02:00Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a csalamádédr...Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a csalamádédra. Biztos nagyon finom, nincs is jobb a nyers dolgoknál, már csak azt kéne kitalálni, hogyan tartósítsunk szalicil (vagy más tartósítószer) nélkül. Addig is én hőkezelek :)))<br />De az is lehet, hogy a szalicil nem is olyan ártalmas, mint ma gondoljuk, nagymamám is szalicillal tartósított mindig, és élt 80 évet :)wannahttps://www.blogger.com/profile/01761092912857091601noreply@blogger.com