Legjobb receptjeim - avagy "az étkezés összetartja a családot". Ezen az oldalon néhány receptet szeretnék megosztani elsősorban a családdal, de ha valaki mást is érdekel, próbálja ki a recepteket és írja meg véleményét! Jó főzőcskézést!
Keress egy receptre, vagy összetevőre
"The versatile blogger"- "Sokoldalú blogger" díj
Nagyon kedves blogírótól, trollanyutól kaptam egy újabb "Sokoldalú blogger" díjat- nagyon nagy köszönettel elfogadom és végtelenül örülök neki. Nagyon kreatívan és fáradhatatlanul vezeti nem kis létszámnak konyháját, rengeteg ötletet és energiát fektet bele családja élvezetes étkeztetése érdekében :), persze trollapu nagy örömére és gyermekei házias "anyukám főztje" gasztro-élvezetére. Mert lesz MIRE visszaemlékezniük, ha felnőnek :) és akkor már megérte! Ezért szeretném én is Neki átadni a díjat!
Sok szeretettel adom tovább a "Sokoldalú blogger" díjat, akik mindenképpen megérdemlik:
Katalin, aki 4 érdekes blog szerzője:
finom ételei
Kárpátutak- Kárpátaljai utazásról
Kárpátutak2- Erdélyről
a Szekszárd melletti Mözs település látványosságairól, történelméről vagyis múltjáról, jelenéről és szülei gyönyörű kertjéről!
És a melegszívű, jó humorú István tengerészetről szóló érdekfeszítő történetei, ma elkezdtem olvasni és egyszerűen képtelen voltam abbahagyni :)
és főzős blogja
Szívem szerint több blogtársamnak is átnyújtanám, de azt hiszem túl hosszú lenne a lista!!!!
Köszönöm!!!! :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Legnépszerűbb receptjeim:
-
Mekis, forró almás pite!, ha nincs kedved begyújtani a sütőt :) 4 alma 2 csomag leveles tészta cukor ízlés szerint fahéj 1 van. cukor...
-
6-8 szelet sertéscomb (természetesen csirkemellből is készíthető) 4-5 szem közepes krumpli 5-6 ek. liszt 3 tojás 4-5 cikk fokhagyma...
-
Ez füstölt kolbásszal és szalonnával készült, Renáta készítette el majd fotózta hiányos esti fényben, de így is látható, mennyire jól sik...
-
A természet ajándéka számunkra az erdei gomba. Népszerűek, hiszen sokoldalúan lehet elkészíteni konyhánkban- nyersen (champignon), sütv...
-
Leírom és megmutatom a hagyományos pelmenyi készítésének menetét, ami kézzel van formázva. Ez a legjobb recept szerintem! Előzőekben b...
-
Ha valami nagyon finomra vágynak, feltétlenül készítsék el! Jó, ha egy éjszakát áll a hűtőben! Házi, üstben kavart szilvalekvárral még ...
-
Vásárlásnál vegyük figyelembe, hogy az a legfinomabb cékla, amelyik kisebb, gömbölyű, bordó a színe és vékony a héja. Megfőzhetjük vízbe...
-
Nagyon finom mindent bele, ecetes savanyúságot készítettem télére!!!! A lányom kapta a receptet, miután megkóstolta ismerőseinél az ece...
-
Isteni finom ez a kuglóf, kezdők is bátran belevághatnak, mert garantáltan sikerük lesz vele. Könnyen kezelhető, puha (a héja is), fo...
-
Egyik nagy kedvencem ez a savanyúság! 5 kg piros paprika, a húsosabb fajtából finomabb (kápia, kaliforniai vagy paradicsompaprika)...
8 megjegyzés:
Gratulálok a díjhoz!
Köszönöm szépen :)
Vicuska, most megleptél rendesen:) Nagyon köszönöm a díjat is, meg a nagyon kedves bemutatást is, nagyon aranyos vagy. Remélem tényleg szép gasztro emlékek maradnak meg bennük és talán követik is a jó példát:)
Szívesen :) A gyerekeink nem arra érzékenyek, amit mondunk, vagy ahogy nevelünk, hanem arra, amit teszünk!
Gratulálok! Remélem még sok érdekes dolgot olvasok tőled.
Szeretettel gratulálok, megérdemelten lett a tiéd. :)))
Vicuska,szeretettel gratulálok!!!!
Szívből köszönöm :)
Megjegyzés küldése