Sertéscomb szeletek
trappista sajt
sárgarépa
petrezselyemzöld
só, bors, fűszerek
A hozzávalók mennyiségtől függőek... A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, megszórtam hmeli-szuneli fűszerkeverékkel. Hosszabb csíkokra vágtam a sajtot, lereszeltem a sárgarépát, előkészítettem a mélyhűtőből a z apróra vágott, lefagyasztott petrezselyemzöldjét.
Lekentem a hústekercsek tetejét a fenti keverékkel és előmelegített sütőben 180˚C-on előbb fólia alatt, majd anélkül kb. 40 perc alatt készre sütöttem.
Ha csirkemellből készítik, akkor elég 30 perc sütési idő. Kihűlt állapotban, frissen szeleteljük karikákra.
Zöldségekkel, garnírunggal és salátákhoz kiváló és mutatós töltött hús.
Facebookon is követhetőek a receptjeim :)
vicuska13.blogspot.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése