Üdvözöllek a blogomon!



Keresés ebben a blogban

Közreműködők

2010. augusztus 13., péntek

CSIRKEMELL TEKERCS BRYNDZÁVAL ÉS SPENÓTTAL


egy nagy csirkemell
300 g bryndza (juhtúró)
spenót- fagyasztott, frissel is lehet
petrezselyem
zöldhagyma vagy hagyma
fokhagyma
só, bors
olaj

A csirkemellet keresztben óvatosan kettévágtam, de nem végig és szétterítettem- folpack alatt kicsit meg is klopfoltam, csak hogy formára igazítsam.
A spenótot kiolvasztottam és nagy sűrűségű szűrőben le is szűrtem a levét.
A kiterített húsra rákentem a spenótot, előtte enyhén sóztam, borsoztam, megszórtam a zöldekkel és a szétnyomott fokhagymával no meg az aprított bryndzával, óvatosan feltekerve kiolajozott tepsibe elhelyezve, lefóliázva előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt 180-190 C fokon készre sütöttem. Utolsó 10-15 percben a fólia nélkül sült.
A fokhagymát ne sajnáljátok bele, nagyon ízletessé teszi a tekercsünket!!! Miután kihűlt- éles késsel felszeleteljük.

Facebookon is megtalálhatóak a receptjeim

vicuska13.blogspot.hu

Nincsenek megjegyzések: