Ez a recept nem új a blogon, őzgerincben készült sajtszószos hús mellé készült. De mivel nagyon jól sikerült , ezért elég gyakran készítem. Hámozgatni sem kell az újkrumplit, ami szintén előnyt jelent! :)
A recept könnyebb megtalálása végett külön posztot szentelek neki.
Mesefinom!
Az újkrumplit kefével megsikáljuk, de csak finoman, hogy a héja rajta maradjon. Kuktában 15-20 perc alatt megpároljuk. Ízlés szerint feldaraboljuk és erős tűzön, lefedve, hogy ne spricceljen, átsütjük. A fokhagymát szétnyomjuk, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot, kevés sót, és óvatosan, gyengéden, szeretettel átkeverjük a krumplival.
Fogyaszthatjuk különböző zöldséges salátákkal!
Őzgerincben készült sajtszószos hússal isteni! :)
Facebookon is megtalálhatóak a receptjeim
vicuska13.blogspot.hu
5 megjegyzés:
Nagyon guszta fokhagyma, kapor az csak jó lehet!
Fantasztikusan hangzik, a hozzá ajánlott husi is! :)) Kreatív vagy nagyon!
Nagyon szeretjük ezt a variációt fokhagymával és kaporral. Ráadásul nem kell bajlódni a krumpli héjának a lekaparásával :)
Köszi, Zsuzsa, kreatívság hiányára Te sem panaszkodhatsz! :)
"Szeretettel átkeverjük", ez olyan aranyos! :) Nagyon fincsi lehet, főleg, hogy szeretem a fokhagymát és a kaprot! :)
:) köszönöm!
Megjegyzés küldése