Keress egy receptre, vagy összetevőre

Keresik az ország legjobb női bloggerét!


A Nők Lapja Café és a Cafeblog blogversenyt hirdetett: ki az ország legjobb női bloggere !
2013. január 15-től indult a verseny! Február 18-től a zsűri veszi át a főszerepet, az ötven legtöbb szavazatot kapott blog közül kiválasztják, ki lesz 2013 Bloggerinája és ki lesz a különdíjas.
Benevezték a blogomat családi és nemzetközi receptjeimmel, ha tetszik, akkor lehet szavazni rá itt:

http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/legjobb-receptjeim-avagy-az-etkezes-osszetartja-a-csaladot

A blogolás közösségteremtő erővel bír, ez tény és való, tapasztalom nap mint nap. Ha kedvelik a blogomat, tartalmát, receptjeimet, akkor a voksoláshoz facebook tagság kell és a fenti linken megtalálható blogomnál a "Szavazok" gombot lehet megnyomni. Nagyon köszönöm,  ha megtisztelnek bizalmukkal :)



PS: Mindenkinek szívből köszönöm a szavazatokat és a like-okat!!! :)
A verseny legizgalmasabb szakasza, a három héten át tartó szavazás lezárult.

350-en indultunk a Nők Lapja Café és a Cafeblog versenyén, ahol az év legjobb női bloggerét keresték!
A nyertesek: a Bloggerina 2013 verseny első helyezettje Limara péksége, azaz Libor Mária lett, a verseny különdíjasa pedig Kifli és Levendula, vagyis Gáti Éva. A győzteseknek gratulálok!!!
Az egyik fődíj szerint a nyertes állandó szerzője lehet a Nők Lapja Cafénak.

70 szavazattal a 46. helyen voltam február másodikán. Sajnos a 147 like-ot nem vették figyelembe, hiszen többen is nem szavaztak, hanem, ahogyan  megszokhatták a facebook oldalain- csak like-oltak. Tovább nem tudtam követni az eseményeket és kampányolni a közösség teremtés jegyében, mert egy jó ideig nem volt internet elérhetőségem. A verseny jó lehetőség volt mindannyiunk számára arra, hogy több érdekes blogot megismerhessünk!



vicuska13.blogspot.hu

5 megjegyzés:

Éva írta...

Hajrá Vicuska! Rajtam ne múljon, szavaztam!

Vicuska írta...

Nagyon köszönöm, Évuska!!! Nem az én világom az efféle megmérettetés, de ha már így alakult, remélem sokan megismerik és megkedvelik a blogomat :)

Márti írta...

Hajrá, szorítok! csak drukkolni tudok, szavazni nem, mert nem vagyok fb tag :(

mellissina2 írta...

Vicuska,én nagyon kedvelem a blogod,de alkalmazás felvételéhez kötik a szavazást,így nem tudok megfelelni ennek a kérésnek! Nagyon sajnálom! Ugyanis nem akarok semmiféle alkalmazást felvenni sehol!
És persze diszkriminációnak tartom,hogy csak alkalmazás felvételével lehet szavazni!De hát az élet már csak ilyen!Sok sikert!!!

Vicuska írta...

Köszönöm szépen, Márti!!!
Számomra is érthetetlen, miért szükséges a face a szavazáshoz, ez így elég kötött lehetőség... sajnálom, Piroska, és köszönöm!!!!

Legnépszerűbb receptjeim:

Közreműködők